phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 09.06.2024


Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo luotettavuudesta

Julkaistu 09.06.2024

Pidempiaikaista yhteistyökumppania tai verkkokauppaa valitessa luotettavuus ja siihen osittain sisältyvä taloudellinen vakaus ovat tärkeitä tekijöitä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on yksi mittareista, jotka on luotu juuri näiden ominaisuuksien arvioimiseen.

Sertifikaatti on jaettu kolmeen tasoon: hopea, kulta ja platina. Olemme ylpeitä kertoessamme, että yrityksellemme on myönnetty korkein mahdollinen tunnustus, Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Vain 3 % yrityksistä saavuttaa tämän tason!

Mikä Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on?

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet taloudellista vahvuutta pitkällä aikavälillä. Saadakseen platinatason sertifikaatin, yrityksen tulee pystyä ylläpitämään erinomaista luottoluokitusta usean peräkkäisen vuoden ajan. Arvioinnin perustana on Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -luottoluokituspalvelu, joka antaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa yritysten taloudellisesta informaatiosta.

Rating Alfa -luokitus

Rating Alfa -luokitus arvioi yrityksen taloudellista tilaa, johon sisältyvät esimerkiksi yrityksen maksukyky, luottohistoria ja tilinpäätöstiedot. Luokitus auttaa arvioimaan myös yritysten tulevaa maksukykyä ja luotettavuutta. Arviointi perustuu yrityksen omiin tietoihin sekä ulkoisiin lähteisiin, kuten patentti- ja rekisterihallituksen sekä Tilastokeskuksen tietoihin.


Kaupoille turvallisin mielin

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on suoraan aikaisempaan toimintaamme perustuva merkki siitä, että Nordic Floors Oy on luotettava valinta. Lattiaostos on mielestämme aina investointi, ja meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tehdä ostoksensa turvallisin mielin. Siksi olemmekin ylpeitä tästä tunnustuksesta!

 Lähetä WhatsApp-viesti