phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 01.09.2024


Yleinen arvonlisäverokanta nousi 1.9.2024 – muuttuiko jokin?

Julkaistu 01.09.2024

Kesän lopetuksen merkiksi venetsialaiset on nyt juhlittu, ja nimensä mukaisesti syyskuu lasketaan jo ensimmäiseksi syyskuukaudeksi. Vuodenaika ei kuitenkaan ollut ainoa asia, joka muuttui kuukauden vaihtuessa: voimaan astui nimittäin myös arvonlisäverokannan muutos, kun yleinen arvonlisäverokanta nousi totutusta 24 %:sta 25,5 %:iin.

Kuinka muutos vaikuttaa asiakkaan näkökulmasta?

Kuluttaja-asiakkaan näkökulmasta ei käytännössä ole oikeastaan merkitystä, kumpaa verokantaa juuri sinun tilaukseesi sovelletaan. Nordic Bamboon valikoimaan tai hintoihin ei nimittäin ole toistaiseksi luvassa verokannan noususta johtuvia muutoksia, ja samat tuotteet hintoineen löytyvät verkkokaupastamme edelleen!

Lattiatilauksen toimituksen ajankohta määrittää verokannan

Kaikkein keskeisimmin muutos vaikuttaa meihin Lapuan varastomme päässä, sillä elokuun puolella toimitetuissa tilauksissa sovelletaan vanhaa verokantaa, kun taas syyskyyn puolella käytössä on jo uusi, 1,5 prosenttiyksikköä korkeampi arvonlisäveroprosentti.

Entä jos maksan tilaukseni osissa?

Erämaksamisessa maksujesi arvonlisävero määräytyy saman toimitusajankohtaan liittyvän periaatteen mukaisesti. Jos olet siis klikkaillut tilauksen matkaan ajoissa ja ehdimme toimittaa sen elokuun puolella, jokaiseen maksuerään sovelletaan vanhaa 24 %:n arvonlisäverokantaa, vaikka itse maksaminen tapahtuisi vasta nyt syyskuussa tai sen jälkeen.